Qui som?

BienvINGUTS a
Quételimpio?

Hola sóc Luz Portero, fundadora i directora de Quételimpio? i et dono la benvinguda personalment. La meva filosofia ha estat sempre fer la vida més fàcil a empreses, particulars i comunitats. A Quételimpio? oferim un tracte proper i un servei personalitzat amb la màxima qualitat i eficàcia. 

El nostre equip de professionals amb més de 30 anys d’experiència en el sector, aporta les millors solucions per garantir el millor resultat, amb honestedat, seguretat i rapidesa. 

Compromesos amb la preservació de l’entorn, disposem d’una àmplia gamma de productes ecològics per a la neteja i desinfecció, que higienitzen els teus espais de forma segura per a tu i l’entorn. 

La formació continuada del nostre personal, una supervisió adequada i el coneixement dels productes i maquinària a utilitzar, garanteixen la qualitat dels nostres serveis aconseguint el nostre principal objectiu: la confiança del nostre client. 

Et convido a que segueixis navegant per la nostra pàgina web i coneguis l’àmplia gamma de serveis que oferim en neteja, així com interiorisme amb flors i plantes entre d’altres.

VOLS TREBALLar AMB nosALTRES?

ENVIA'NS EL TEU CURRÍCULUM